POLNILNI STOLP ZA MOBILNIKE IN TABLICE

Spread the love

POLNILNI STOLP ZA MOBILNIKE IN TABLICE

Vsakdo, ki uporablja mobilni telefon, se je že srečal s problemom prazne baterije. Če je polnilec pri roki, ni težave. Kaj pa, ko smo na poti? V trgovini, restavraciji, kampu, termah? Če imamo polnilec s seboj, iščemo vtičnice, če ne, prosimo za polnilec, ki pa mora biti seveda ustrezen.

Ko se je meni to zgodilo- in ne le enkrat, nisem bila prav nič sproščena, z mislijo, kje je moj telefon, kaj se z njim dogaja, je vse v redu, nihče ne brska po njem, itd…vse te stvari so mi rojile po glavi. In ko niti ne razmišljaš, da bi lahko našel pametno in varno rešitev problema oziroma, da ta obstaja, naletimo do neverjetno zadevo- polnilnega stolpa za mobilnike in tablice. Gre za super inovacijo slovenskega porekla, kjer lahko brezplačno napolnite prazno baterijo.

Stvar je res vrhunska. Ima pet varnostnih predalov, štiri za mobilne telefone in enega za tablico. Mobitel daš v varnostni predal, priključiš na ustrezni polnilec, ki podpira hitro polnjenje, na številčnici ( kot na kovčku) vneseš izbrano kodo in zapreš predal. Totalno varno, med polnjenjem polnilca se lahko prosto sprehajaš naokoli, saj dostopa do tvojega mobilnega telefona nima nihče. Potem zopet na številčnici zavrtiš izbrano kodo, vzameš telefon iz predala in to seveda BREZPLAČNO. Sam stolp sploh ne zavzame veliko prostora, manj kot 0,5m2, lahko se ga celo prestavi. Potrebuje se le priključek do vtičnice in zadeva deluje. Fantastično, izjemno in super enostavno. Primeren je za območja, kjer se zadržuje večje število ljudi- za terme, kampe, casinoje, hotele, restavracije, lokale, trgovske centre, fitnes centre, bolnišnice, poslovne stavbe, itd..

Polnilne stolpe  trenutno že pridno uporabljajo na lokacijah kamp Ljubljana, Bled, Šobec, kamp Danica, Liza in Kovač in se lahko pohvalijo z njegovo uporabnostjo in izjemnim zadovoljstvom strank.

V kolikor imaš idejo in kontakt, kjer bi takšen polnilni stolp še lahko uporabljali, se poveži z nami na emailu guterpreis.net@gmail.com

V primeru, da je tvoje priporočilo realizirano, te bomo tudi ustrezno nagradili.

 

Mateja Tomič

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *