SEMINAR DR.MEL GILL-A NA POSESTVU PULE

Spread the love

SEMINAR DR. MEL GILL-A NA POSESTVU PULE

Letos  decembra bo obiskal posestvo Pule (www.pule.si) dr. Mel Gill, saj se bo  v začetku leta 2018 prav tu odvil vrhunski seminar. Je eden izmed vodilnih strokovnjakov na področju osebnega razvoja, mentor številnim lastnikom podjetjih, multinacionalk ( IBM USA, Coca-Cola USA, OCBC BANK, SIA, Ministrstvo za zdravje Singapur, Nacionalna univerza Singapur, WiPRO … ) predsednikom, trenerjem širom sveta.

Business Time ga je proglasil za najboljšega azijsko-ameriškega motivacijskega govornika (več o njem na www.melgill.com).

Je motivator in avtor številnih knjig – napisal jih je kar 156. Najbolj popularni knjigi sta Nenavadni um in Meta Skrivnost, sedaj pa že končuje knjigo z naslovom Anything is possible ( Vse je mogoče), po kateri bo posnet tudi film. Je tudi psihoterapevt, življenjski trener in NLP mojster.

Njegova knjiga Meta skrivnost je bila prevedena v več kot 20 jezikov in je prodajna uspešnica v kar 41 državah širom sveta. Govori o osmem zakonu – zakonu enotnosti. Opisuje, da vse kar se nam zgodi, bi morali ceniti bolj, najsi bo dobro ali slabo, saj so to vse izkušnje, za katere bi morali biti hvaležni. Človeku z zakonom enotnosti omogoči, da se lažje premakne v mišljenju. Ljudje se nenehno primerjamo z drugimi – sam pa pravi, da vse kar imaš, dobiš za namene v nekega trenutka. Postati moramo mojstri za občutek hvaležnosti in tako nam bodo stvari postale tudi bolj in lažje dosegljive.

Negativne misli moramo zamenjati s pozitivnimi, saj imamo tako moč, da spremenimo naše življenje na bolje. Pozorni bodimo torej na tisto, kar želimo, razmišljajmo o možnostih. Ko to uresničujemo, spreminjamo nevrološko mrežo, stvari začnemo gledati z radovednostjo, vidimo, kako se približujemo svojim željam.

 

Vsebina dr. Mell Gillovega seminarja na Pulah bo sledeča:

 • Kako postati močan podjetniški duh
 • Kako združiti Meta skrivnost pri podjetništvu
 • Kako ustvariti video produkte iz nič
 • Kako napisati knjigo, ustvariti videe, izdelati internetno stran
 • Kako se promovirati
 • Kako se finančno stabilizirati
 • Kako se dvigniti psihično, čustveno in duhovno
 • Združil bo 30-letne izkušnje na področju vodenja seminarjev in področju kreiranja nečesa novega
 • Dvodnevni seminar bo potekal v tesnem sodelovanju z njim
 • Prijavljeni na seminar na posestvu Pule pa prejmete še 3-mesečno skupinsko vodenje v Facebook skupini
 • Karta vključuje nastanitev, hrano in pijačo

 

Iz seminarja boste odšli z izdelanim poslovnim planom za začetek in nadgraditev vašega posla.

Na seminar se lahko prijavite preko linka: https://www.22s.com/636419/102356

 

Lep pozdrav,

ekipa GuterPreis 

(www.guterpreis.net)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *