POSESTVO PULE

Spread the love

                 POSESTVO PULE

Pri iskanju in sodelovanju poslovnih partnerjev je lokacija sestanka seveda zelo pomembna. Prvi vtis, sproščenost, mir, dobra energija, odlična hrana, dobra nastanitev, vse, da se bodoči partner tudi dobro počuti. Pri iskanju le- te smo naleteli na vsaj eni ali dve oviri od teh ovir, dokler nismo spoznali posestvo Pule. In tu smo si kot ekipa Guter Preis enotni- fantastično! Odlična lokacija, kamor lahko zagotovo povabiš poslovne partnerje iz vsega sveta. Poskrbljeno je takorekoč za čisto vse, in kar je najpomembnejše- oddaja neverjetno pozitivno vibracijo, saj je lokacija res vrhunska. Narava, zelenje, ko slišiš le žvrgolenje ptic.. To morate doživeti!

Posestvo Pule je last družine Anderlič, ki je kot tako zaživelo leta 2004. Krasijo jo prečudoviti detajli- od 200 let starega oreha, ki nudi gostom senco v sončnih dneh, domačega dvorišča z vodnjakom, prenovljenega skendja, restavracijo z izjemno kulinariko, ki vodi v vinsko klet in je mimogrede povezana s stajami za konje, ki jih lahko opazujete med obedom, različnih suit in celo wellnessom.

Vinska klet je zapolnjena z vini širnega sveta- od Argentine, Avstralije, južne Afrike, severne Amerike in cele Evrope. V njej pa je moč opazovati celo dela izumirajoče se kovaške obrti.

Na posestvu se razprostira 9 ekskluzivnih lesenih hiš za goste vse iz naravnih materialov (6 suit z eno spalnico, 3 pa z dvema spalnicama). Nekatere so zidane, druge lesene. Pokrite z lesenimi skodlami, lesenimi polkni in obdane z lesenimi žlebovi, kar je njihova posebnost in dandanes izjemna redkost.

Piko na i doda še wellness, kjer se lahko sprostite ob masaži, različnimi lepotnimi storitvami, savnami in notranjim ter zunanjim bazenom.

Prečudovita lokacija, gozd, ki jo obdaja, sama narava, vas navda z izjemno energijo, sproščenostjo, prerojenostjo. Namenjeno je porokam, team buildingom, poslovnim srečanjem, praznovanjem ali le kot oddih.

Gostje, ki prihajajo iz različnih držav, ne pusti ravnodušne- med njimi tudi monaškega kneza Alberta.

Za konec naj le dodam- vrhunsko, dodelano, s posluhom za različne želje in prošnje. Zadovoljni gost je njihovo vodilo in to je resnično občutiti na vsakem koraku. 

Za vse ostale informacije in rezervacije nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca ali na Email: guterpreis.net@gmail.com

Mateja Tomič

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *