JODEL EXPRESS- SPONZOR PROJEKTA GUTERPREIS

Spread the love

NARODNOZABAVNA SKUPINA JODEL EXPRESS JE SPONZOR PROJEKTA GUTERPREIS www.guterpreis.deals

Skupina Jodel express  je petčlanska glasbena zasedba. Sestavljajo jo glasbeniki z večletnimi izkušnjami, ki so jih pridobili z igranjem doma in tujini, izvirnim talentom in sposobnostmi na področju avtorstva, glasbe in besedil ter profesionalno opremo, ki je izrednega pomena za živo izvajanje lastnih skladb in skladb drugih izvajalcev. Vsa ta leta skrbijo za dobre zabave podjetij, občin in društev, v poletnem času pa jih lahko srečate tudi na veselicah in drugih podobnih zabavah ter prireditvah.

Poleg železnega repertoarja melodij, ki so nepogrešljive pri narodni glasbi (ansambel Avsenik, Franz Mihelič itd.) igrajo avtorske skladbe, s katerimi njihova pevka Brigita pokaže svoje jodlarske sposobnosti. V svoji pevski karieri je 13 let bila pevka v priznanem ansamblu Nagelj, s katerim so igrali po vsej Evropi.

S svojim talentom si je v Sloveniji pridobila naziv »Kraljica jodlanja« https://www.youtube.com/watch?v=jiK4Kx8bizg . S svojo vzornico in avstrijsko Kraljico jodlanja Ingrid Brüggemann Huberti, sta prepletli izjemne prijateljske vezi in tudi sodelovanje pri glasbenih projektih.

V Sloveniji jim zaupajo sodelovanje oziroma nastope v velikih in odmevnih medijskih projektih:

  • Dan najlepših sanj – POP TV
  • Slovenija ima talent – POP TV
  • Slovenski pozdrav – TRV SLO
  • Koledjicom po svijetu – Hrvaški RTL TV
  • EMMA, Slovenski izbor za pesem Eurovizije – RTV SLO
  • Alpski večer Bled – RTV SLO

Zaupajo jim tudi velike medijske projekte, kot so resničnostni show na POP TV »BAR«, Tistega lepega popoldneva in Spet doma na TV Slovenija, Alpski večer in druge. Posneli so skupaj štiri projekte, sodelujejo pa tudi z znanimi slovenskimi estradniki kot so Franc Pestotnik Podokničar, Brane Klavžar, Zoran Zorko, Boris Kopitar, Franci Pušnik itd.

Letos so ponudbo okrepili še tako, da poleg nastopa z njihovim ansamblom vključijo še dodatne glasbene posameznike, s katerimi so sestavili  dodatni enourni program. Na prireditvi z njimi nastopajo še: Dejan Vunjak, Uroš Perič (imitator Raya Charlesa), citrarka Tanja Zajc Zupan, lastnik svetovnega rekorda v igranju na diatonično harmoniko Zoran Zorko.

Njihov repertoar je raznolik in igrajo tako narodno zabavne kot zabavne v živo z bobnarjem…. Poleg železnega repertoarja Avsenika, Slaka, Miheliča izvajajo svoje avtorske pesmi in seveda tudi od drugih znanih domačih in tujih izvajalcev, tega pa nenehno tudi dopolnjujejo.

Če smo Vam vzbudili interes in bi jih radi najeli, Vam lahko uredimo dodatne ugodnosti v sklopu našega projekta GuterPreis.

Za vse ostale informacije nas lahko kontaktirate na E-mail: guterpreis.net@gmail.com

Lep pozdrav,

Ekipa GuterPreis

www.guterpreis.net

www.guterpreis.deals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *