TINA BLAŽIČ- OSEBNA TRENERKA

Spread the love

TINA BLAŽIČ- OSEBNA TRENERKA

Tina Blažič je diplomirana organizatorka turizma, ki se je s športom ukvarjala že od malega. V osnovni in srednji šoli s tekom, kasneje pa zaradi močne borelioze in posledično poškodovanih kolen in hrbtenice precej zmanjšala tek oziroma športne aktivnosti. V času študija turizma je spoznala nov šport in sicer crossfit, kjer se v večini izvaja vaje z lastno težo ter pripomočki kot je kettlebell, utežne žoge, kasneje pa je začela obiskovati tudi fitnes.

Ukvarjaš se z bodybuildingom. Kako si prešla na tovrstni šport? Kdo te je navdušil?

Odločitev je padla ob spremljanju mojega takratnega trenerja in priprav njegovih varovank, ki jim je s pomočjo fitnesa uspelo premagati anoreksijo, priti do boljše kondicije, preoblikovanja telesa, itd. Prav tako so te punce tekmovale v bodybuildingu (kategorija bikini fitness).

Zagotovo to terja ogromno discipline, treninga in veliko odrekanja. Kako ti to uspe?

Fitnes je postal moj način življenja ali bolje rečeno, dan brez treninga si težko predstavljam. To pa zato, ker se zavedam koliko mi je ta šport doprinesel k zdravju, predvsem pa zdrava, urejena prehrana. Odkar redno treniram ter pazim na prehrano nimam več rane na želodcu, ledvičnega peska, bolečina v kolenih je vedno manjša, predvsem pa sem se ob tem naučila discipline, večje odgovornosti do sebe, pridobila na samozavesti, pa še kaj bi se našlo.

Kot je moč razbrati iz družabnih omrežij, kjer si veliko prisotna, uspehi tudi niso zaostali..

Ker sem vedno strmela k temu, da si postavljam nove izzive, sem se tako tudi sama začela intenzivneje pripravljati na tekmo. V tem sem že četrto leto.

Moji uspehi do sedaj:

3. mesto IFBB Austrija 2015

2. mesto IFBB Bihać 2015

2. mesto IFBB Austrija 2016

6. mesto IFBB Maximum open 2017

Tekmovanje v bodybuildingu v Pragi 2016

Omenila bi še udeležba na tekmah na Slovaškem ter v Pragi, na katero sem še posebej ponosna, saj sem na oder stopila z do sedaj najboljšo formo.

Kakšen nasvet bi podala ljudem, ki se vsakdanje srečujejo s stresom, napačno prehrano in premalo gibanja in imajo željo po spremembi?

Glede na to, koliko je vadba in prehrana meni spremenila življenje, sem to želela prenesti tudi na druge in zato sem se odločila stopiti tudi v trenerske vode. Sicer sem z nasveti bližnjim pomagala že prej, vendar sem znanje želela nadgraditi. Tako sem lansko pridobila AFP licenco za osebnega trenerstva, septembra pa me čaka še izpit za pridobitev licence prehranskega svetovalca, saj znanja nikoli ni preveč.

Osebno trenerstvo je moja ljubezen oziroma delo, ki ga resnično opravljam z veseljem, predvsem pa mi pozitiven odziv strank in njihov napredek daje dodatni zagon. Strmim k temu, da stranke seveda pridejo do željenega cilja, predvsem pa, da to postane del njihovega vsakdana, življenja. Da nimajo občutka, da trpijo ob neki strogi dieti, da se odrekajo vsemu po vrsti, ampak da jih naučim, da se da uživati v hrani ter poleg še izgubljati na teži in preoblikovati postavo.

Hkrati je moja naloga, da opravijo dober in pravilno izveden trening, kar je dandanes velik problem. Ljudje se odločijo, da gredo v fitnes ali začnejo z neko vadbo, a žal je njihov izvedba nepravilna, kar na koncu prinese več škode kot koristi. Ravno iz tega vidika je moja ponudba trenerstva, ne zgolj v treningih večkrat tedensko, ampak tudi enkratnih treningih in posvetih, kjer gre posameznik skozi spekter vaj, ki jih lahko nato sam izvaja doma ali v fitnesu.

Njena varovanka in rezultat v le štirih mesecih

Hvala Tina in veliko sreče, uspehov na tvoji športni poti in pridno izgubljanje kilogramov s tvojimi strankami želimo.

Hvala, vsekakor se bom potrudila po najboljših močeh, da grem še stopničko višje in predvsem, da bodo stranke zadovoljne z rezultati in da se bodo dobro počutile, nenazadnje je potrebno dati počutje in zdravje na prvo mesto, kar se dandanes zaradi vsakodnevnega hitrega tempa in prenatrpanosti včasih malček preveč zapostavlja.

Naj za konec še poudarim, da podpiram projekt GuterPreis, saj sem mnenja, da lahko ponudim dobro ceno za svoje storitve.

 

V kolikor si želite spremembe v počutju, pridobivanje splošne kondicije s Tino ali pomoč pri preobrazbi telesa, nas lahko kontaktirate na email naslov.Lep pozdrav,

ekipa GuterPreis

Email: guterpreis.net@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *